2048 Legend

2048 Legend dünyasına adım atın ve tüm endişelerinizi geride bırakın! Eniyioyunlar.com üzerinde, gününüzde size çok fazla eğlence ve rahatlama getirecek birçok benzer deneyim bulabilirsiniz. Hemen en iyilerden birini deneyin puzzle oyunları!

2048 Legend'i seçtiğinizde, Eniyioyunlar.com sitesinde Threes oyunundan ilham alan klasik bulmaca deneyimi parmaklarınızın ucunda. Zaten biliyor olabileceğiniz kurallara sahip 2048 Legend, öğrenmesi kolay ve yüksek puan almaya çalışan eğlenceli bir meydan okuma istiyorsanız harika bir seçimdir. Sadece dikkatli olun çünkü bir tura başladığınızda oynamayı bırakmakta zorlanabilirsiniz. Tasarımında aldatıcı bir şekilde basit olmasına rağmen, yaptığınız her hareketin hesaplanması gerekir, çünkü yanlış bir hareket önceki puanlarınızı geçme şansınızı mahvedebilir. 2048 Legend oyununda puan almak için aynı numaraya sahip iki taşı çarpıştırmalısınız. Bunu yapmak, değerlerini artıracak, karolardan birini kaldıracak ve daha büyük bir tane oluşturacaktır. Bu sadece çalışabileceğiniz alanı temizlemekle kalmaz, aynı zamanda bu karoları diğer karolarla eşleştirmenize de olanak tanır. Ancak dikkatli olun, çünkü eşleşme oluşturmak için taşları her hareket ettirdiğinizde, tüm parçalar aynı yönde hareket eder. Temel olarak, yaptığınız her harekette yeni bir tahta konfigürasyonu elde edersiniz.

Ayrıca, yaptığınız her kaydırma yepyeni bir döşeme oluşturacaktır, bu nedenle bunun farkında olun, çünkü tahtadaki alan sınırlıdır ve yeni döşeme her zaman mümkün olan en düşük sayıya sahip olacaktır ve siz 2048 Legend boyunca ilerledikçe ve karolar daha yüksek bir değer alırsa, düşük haneli karoları yönetmek ve daha yüksek değerli karoları elemek giderek zorlaşacaktır. Ne kadar iyi oynarsanız, oyun o kadar zorlaşır. Ancak kaybetseniz bile, puanınızı geçmek için tekrar deneyebilirsiniz. İlginç bir bulmaca konsepti ve anlaşılması kolay kuralları ile 2048 Legend, rahatlamak istiyorsanız harika bir seçim olabilir.

Eniyioyunlar.com sitesinde 2048 Legend oyununun keyfini çıkarın ve bu eğlenceli bulmaca oyununda kaç puan kazanabileceğinizi görün.

Nasıl oynanır

Döşemelerin hareket etmesini istediğiniz yönde tıklamak ve kaydırmak için farenin sol düğmesini kullanın. Yukarı, aşağı, sola veya sağa hareket ettirmek için ok tuşlarını veya WASD'yi de kullanabilirsiniz. Bir mobil cihaz kullanıyorsanız, karoları hareket ettirmek için parmağınızla ekranı kaydırın.

Benzer oyunlar:

Beğedin mi 2048 Legend? Aşağıdaki benzer oyunları denemekten çekinme:

Talimatlar:

  • Sol fare düğmesine basın veya Akıllı telefon kullanıyorsanız ekrana dokunun.

Yeni ve unutulmaz bir deneyim için puzzle oyunları kategorisinden diğer ücretsiz oyunları deneyin!

Bu oyun hem PC'de hem de mobil cihazlarda oynanabilmektedir.